Τα Νέα Μας

Εταιρικά Νέα & Άρθρα

Στο blog της BNS PRO μπορείτε να ενημερωθείτε σχετικά με τις δραστηριότητες της εταιρίας και να διαβάσετε ενδιαφέροντα άρθρα σχετικά με τις διαρκείς εξελίξεις στον χώρο του διαδικτύου, της τεχνολογίας και των ψηφιακών υπηρεσιών. 

Μέθοδοι χρηματοδότησης Startups
01.11.2016. Εταιρικά Νέα & Άρθρα BNSPRO

Διαβάστε όλα όσα πρέπει να μάθετε για την χρηματοδότηση του νέου σας project. Μάθετε για το Bootsrtap, την χρηματοδότηση από το κοινό, τις θερμοκοιτίδες, τις επενδύσεις κεφαλαίου, τους Agnels, τα VC και τα προγράμματα ΕΣΠΑ.

Περισσότερα...
ΕΣΠΑ 2016: Προκυρήχθηκαν τα 4 νέα προγράμματα - Τον Μάρτιο ξεκινάνε οι υποβολές των προτάσεων
25.02.2016. Εταιρικά Νέα & Άρθρα BNSPRO

Προκυρήχθηκαν, ύστερα από μεγάλη καθυστέρηση, τα 4 νέα προγράμματα του ΕΣΠΑ και οι ημερομηνίες έναρξης υποβολής των προτάσεων: Νεοφυής Επιχειρηματικότητα, Ενίσχυση της αυτοαπασχόλησης πτυχιούχων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, Αναβάθμιση πολύ μικρών & μικρών επιχειρήσεων για την ανάπτυξη των ικανοτήτων τους στις νέες αγορές και Ενίσχυση Τουριστικών ΜΜΕ για τον εκσυγχρονισμό τους και την ποιοτική αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών.

Περισσότερα...
ΕΣΠΑ 2015: Ενίσχυση Τουριστικών Επιχειρήσεων & Νεοφυής Επιχειρηματικότητα
28.08.2015. Εταιρικά Νέα & Άρθρα BNSPRO

Γνωστοποιήθηκαν τρεις νέες Δράσεις Επιδοτήσεων από το Υπουργείο Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού, στα πλαίσια των Τομεακών Προγραμμάτων ΕΠΑνΕΚ και ΥΜΕΠΕΡΑΑ για την περίοδο 2014-2020. Πρόκειται για την Ενίσχυση Τουριστικών Επιχειρήσεων για τον εκσυγχρονισμό τους και την ποιοτική αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών, την Ενίσχυση της Αυτοαπασχόλησης Πτυχιούχων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης και την Νεοφυής Επιχειρηματικότητα.

Περισσότερα...
DROIDCON ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Παρακολούθησε και πάρε μέρος στην μεγαλύτερη εκδήλωση για Android
10.08.2015. Εταιρικά Νέα & Άρθρα Yannis Bouzanas

Το κορυφαίο συνέδριο για Android θα γίνει φέτος στην Θεσσαλονίκη στις 10-12 Σεπτεμβρίου. Πάρε μέρος για να εξερευνήσεις ολόκληρο το οικοσύστημα του Android με ομιλίες από τους κορυφαίους παγκοσμίως, να συμμετέχεις στο barcamp ή στο democamp και να παρευρεθείς στα «κλειστά» parties & meetups.

Περισσότερα...