SEO

Βελτιστοποίηση της Ιστοσελίδας σας για το Google Search
19.01.2015. Εταιρικά Νέα & Άρθρα BNSPRO

Το SEO (Search Engine Optimization) αποτελεί το κλειδί για την εμφάνιση της ιστοσελίδας σας σε υψηλές θέσεις στις μηχανές αναζήτησης.

Το 2014 ήταν μια χρονιά όπου έγιναν τρισεκατομμύρια αναζητήσεις στο Google, με τις online αγορές να ανέρχονται στα 1,2 τρισεκατομμύρια δολάρια. Ποιο είναι, όμως αυτό το χαρακτηριστικό που κάνει ένα site να βρίσκεται μεταξύ των πρώτων στα αποτελέσματα αναζήτησης και να προσελκύει, έτσι, περισσότερους επισκέπτες;

Λέγεται SEO (Search Engine Optimization), αποτελεί το κλειδί για την εμφάνιση της ιστοσελίδας σας σε υψηλές θέσεις και εφαρμόζεται τόσο κατά τον αρχικό σχεδιασμό και την κατασκευή του site σας, όσο και κατά την επιλογή των κατάλληλων meta tags και του περιεχομένου των υποσελίδων. 

Αυτήν τη στιγμή, κάποιοι χρήστες του διαδικτύου αναζητούν προϊόντα και υπηρεσίες σχετικές με αυτά που προσφέρετε. Σίγουρα, δεν θέλετε να μείνετε εκτός αποτελεσμάτων ή να έχετε χαμηλή κατάταξη.

Γι’ αυτό, εμπιστευθείτε σήμερα κιόλας στην BNSPRO την κατασκευή εξαρχής ή τον επανασχεδιασμό μιας SEO friendly ιστοσελίδας που θα σας εκτοξεύσει στις υψηλότερες θέσεις.

Πίσω