Apps Awards 2015

Η BNSPRO πέτυχε 5 διακρίσεις στα Apps Awards 2015
04.05.2015. Εταιρικά Νέα & Άρθρα BNSPRO

Η BNSPRO πέτυχε σημαντικές διακρίσεις σε όλες τις κατηγορίες στις οποίες έλαβε μέρος, συμβάλλοντας σημαντικά στην αναβάθμιση του συναγωνισμού μεταξύ των διαγωνιζομένων στα Apps Awards 2015.

Δελτίο Τύπου: Απονομή Βραβείων Apps Awards 2015

"Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής των βραβείων Apps Awards 2015, η μεγαλύτερη διοργάνωση απονομής βραβείων apps στην Ελλάδα. Τα βραβεία διοργανώθηκαν από την ETHOS EVENTS, το περιοδικό bIT & MOBILE και το portal bITdaily.gr υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Εταιρειών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδας (ΣΕΚΕΕ) στο πλαίσιο του Mobility Forum & Apps Awards 2015.

Στόχος των βραβείων ήταν να αναδειχθούν οι καλύτεροι και όσοι κατάφεραν να ξεχωρίσουν μέχρι τώρα στη ραγδαία αναπτυσσόμενη αγορά. Στα Apps Awards 2015, υπέβαλαν υποψηφιότητα ανεξάρτητοι developers, εταιρείες δημιουργίας apps και εταιρείες που διαθέτουν στην αγορά B2B και B2C apps. Προϋπόθεση συμμετοχής σε αυτά δεν αποτέλεσε, τα apps να είναι ήδη γνωστά στο καταναλωτικό κοινό, αλλά να είναι καινοτόμα και να διαθέτουν τα στοιχεία αυτά που να τους προσδίδουν προοπτική διάκρισης και διάρκειας στην ελληνική αγορά."

Η BNSPRO πέτυχε σημαντικές διακρίσεις σε όλες τις κατηγορίες στις οποίες έλαβε μέρος, συμβάλοντας σημαντικά στην αναβάθμιση του συναγωνισμού μεταξύ των διαγωνιζομένων για τα βραβεία:

 

 

 

 

  • Best mobile services app > Bronze Award "Greek Deals"

 

 

Η BNSPRO συγχαίρει όλους τους διαγωνιζόμενους για τις διακρίσεις και τη συμμετοχή τους, καθώς και τον φορέα διοργάνωσης για την διεξαγωγή του Forum και των βραβείων. Να ευχαριστήσουμε θερμά την ομάδα και όλους τους συνεργάτες μας που υπηρετούν με πίστη και αποτελεσματικότητα το όραμα της εταιρίας και τις ανάγκες των πελατών μας, καθώς και όσους μας στηρίζουν στην μακρόχρονη προσπάθειά μας για παροχή ψηφιακών υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και παγκόσμιου βελινεκούς. Το ραντεβού με τους πελάτες μας ανανεώνεται καθημερινά και με τα Apps Awards για το 2016.

Πίσω