Apps Awards 2015

Η BNSPRO συμμετέχει στο Mobility Forum & Apps Awards 2015
09.02.2015. Εταιρικά Νέα & Άρθρα BNSPRO

Η BNSPRO, με μακρόχρονη παρουσία στον τομέα της κατασκευής mobile εφαρμογών, στηρίζει ενεργά τα Apps Awards 2015, συμμετέχοντας διαγωνιστικά σε 5 κατηγορίες των βραβείων.

Δελτίο Τύπου της ETHOS EVENTS

"To Mobility Forum & Apps Awards της ETHOS EVENTS σας καλωσορίζει στoν κινητό κόσμο του 21ου αιώνα. Είκοσι χρόνια έχει συμπληρώσει η κινητή τηλεφωνία στη χώρα μας και στο διάστημα αυτό έχει κατακτήσει το 98% των Ελλήνων. Πλέον δεν μιλάμε μόνο για κινητή τηλεφωνία αλλά για ένα νέο κόσμο ψηφιακών συσκευών που μεταφέρονται, διασυνδέονται, φοριούνται, επικοινωνούν μεταξύ τους και με τους χρήστες τους. Το νέο ρυθμιστικό πλαίσιο, οι νέες συσκευές, τα λειτουργικά συστήματα και η ευρεία γκάμα υπηρεσιών που υποστηρίζουν, η δημιουργία εφαρμογών των απανταχού Ελλήνων developers είναι τα θέματα που θα απασχολήσουν το συνέδριο. Οι κορυφαίοι κατασκευαστές και εκπρόσωποι δικτύων θα έχουν την ευκαιρία να μεταφέρουν τη γνώση και την εμπειρία τους σε ένα δυναμικό κοινό που στο κλείσιμο του συνεδρίου θα γνωρίσει από κοντά τους καλύτερους των Apps Awards. Τα βραβεία Apps Awards θα αποτελέσουν την κορύφωση του Forum και η ETHOS EVENTS δεσμεύεται η διοργάνωση να αποτελέσει αφετηρία για την συστηματική ανάδειξη των καλύτερων Ελλήνων δημιουργών κινητών υπηρεσιών και εφαρμογών."

Η BNSPRO, με μακρόχρονη παρουσία στον τομέα της κατασκευής mobile εφαρμογών, στηρίζει ενεργά τα Apps Awards 2015, συμμετέχοντας διαγωνιστικά στις παρακάτω κατηγορίες:

  • Best Mobile services app > Best eCommerce catalogue or information app, με την εφαρμογή Greek Deals.

 

  • Best Education and learning app > Best educational or learning game, με την εφαρμογή Λεξοπαιχνίδι.

 

  • Best Health and fitness app > Best app for health tracking or quantification of health, με την εφαρμογή Diabetes Scientific Care.

 

Να ευχηθούμε καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες και να ευχαριστήσουμε τον φορέα διοργάνωσης για την παρακίνηση και επιβράβευση των ταλαντούχων δημιουργών και καινοτόμων εταιριών στη σύγχρονη τεχνολογική εποχή.

Πίσω