Τα έργα μας

Portfolio

Στις παρακάτω σελίδες θα βρείτε επιλεγμένα έργα της BNS PRO. Η δημοσίευση όλων μας των έργων γίνεται στα social media, όπου μπορείτε να μας ακολουθήσετε και να παρακολουθείτε καθημερινά ενδιαφέρουσες δημοσιέυσεις και σχόλια. 

Δημιουργία iOS εφαρμογής για τον 1055 Rock Thessaloniki
08.07.2013.

Η mobile εφαρμογή για τον 1055 Rock Thessaloniki δημιουργήθηκε για να μπορείτε να ακούτε τον αγαπημένα σας ραδιοφωνικό σταθμό και μέσω της iOS κινητής σας συσκευής. 

Περισσότερα
Κατασκευή Android & iOS εφαρμογής Rizopoulos Post
25.06.2013.

Με την mobile εφαρμογή του news portal Rizopoulos Post μπορείτε να ενημερώνεστε άμεσα για τις τελευταίες εξελίξεις σε Ελλάδα και εξωτερικό μέσω της κινητής σας συσκευής. 

Περισσότερα
Ανάπτυξη iOS & Android εφαρμογής DressTool Beta
30.04.2013.

Η εφαρμογή Dresstool σας βοηθά να διαμορφώσετε εύκολα την εικονική σας γκαρνταρόμπα και να δημιουργήσετε, να μοιραστείτε και να σχολιάσετε συνδυασμούς ρούχων με τους φίλου σας. 

Περισσότερα
Δημιουργία Android & iOS εφαρμογής MyPella
16.03.2013.

Η εφαρμογή MyPella δημιουργήθηκε για την εύκολη και άμεση ενημέρωσή σας για τις εξελίξεις στην Πέλλα, την Ελλάδα και το εξωτερικό μέσω της κινητής σας συσκευής.  

Περισσότερα
Δημμιουργία iOS εφαρμογής MyXanthi
15.03.2013.

Η εφαρμογή MyXanthi δημιουργήθηκε για την εύκολη και άμεση ενημέρωσή σας για τις εξελίξεις στην Ξάνθη, την Ελλάδα και το εξωτερικό μέσω της κινητής σας συσκευής.  

Περισσότερα
Κατασκευή δυναμικής ιστοσελίδας για τα Ζαχαροπλαστεία Κρόνος
25.12.2012.

Η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με στόχο την προβολή των ζαχαροπλαστείων Κρόνος, με έδρα την Έδεσσα, σε ολόκληρη την Ελλάδα. 

Περισσότερα
Δημιουργία ιστοσελίδας thessdiet.gr για τη διαιτολόγο-διατροφολόγο Ιουλία Χαριστού
28.08.2012.

Η ιστοσελίδα σχεδιάστηκε ειδικά για τη διαιτολόγο με σκοπό να σας παρέχει συμβουλές διατροφής και υγείας, χρήσιμα άρθρα, καθώς και τη δυνατότητα online παραγγελίας εξατομικευμένου προγράμματος διατροφής. 

Περισσότερα
Κατασκευή Android & iOS εφαρμογής Keraseme
20.06.2012.

Με την mobile εφαρμογή Keraseme σας προσφέρεται η δυνατότητα να κερδίσετε κέρασμα στα αγαπημένα σας bar, cafe και εστιατόρια κάνοντας check-in στο Facebook.

Περισσότερα
Δημιουργία δυναμικής ιστοσελίδας για τον Ι.Σ. Πέλλας
25.01.2012.

Ο επίσημος διαδικτυακός τόπος του Ιατρικού Συλλόγου Πέλλας σχεδιάστηκε με γνώμονα την ενημέρωση των πολιτών και των επαγγελματιών σχετικά με θέματα υγείας και τις δράσεις του συλλόγου. 

Περισσότερα
Δημουργία δυναμικής ιστοσελίδας για τα Φρούτα Έδεσσας
26.12.2011.

Η ιστοσελίδα κατασκευάστηκε με σκοπό την προβολή των υπηρεσιών της επιχείρησης Αφοί Τζιάκου - Φρούτα Έδεσσας στον τομέα της παραγωγής και τυποποίησης φρούτων.

Περισσότερα
Δημιουργία επαγγελματικής ιστοσελίδας για την Κ. Στεφανίδου
29.11.2011.

Η ιστοσελίδα κατασκευάστηκε με σκοπό τη διαδικτυακή προβολή του επαγγελματικού προφίλ και των υπηρεσιών της ιατρού Κυριακής Στεφανίδου.

Περισσότερα
Κατασκευή δυναμικής ιστοσελίδας για τη Systec SA
19.09.2011.

Η ιστοσελίδα της Systec SA δημιουργήθηκε με στόχο την προβολή των δραστηριοτήτων της επιχείρησης στον τομέα της παραγωγής βιομηχανικών προϊόντων στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Περισσότερα
Αγγελάκη 31, Θεσσαλονίκη
2310241247