Η ομάδα μας

Η ομάδα μας

Γιάννης Μπουζάνας

Γιάννης Μπουζάνας

CEO – Senior Developer -  

Είναι ο ιδιοκτήτης της εταιρίας BNS PRO και επιμελείται προσωπικά όλα τα έργα της εταιρίας. Ασχολείται, επίσης, με την ανάπτυξη και τον σχεδιασμό ιστοσελίδων και διαδικτυακών εφαρμογών. Το 2009, αποφοίτησε από το τμήμα Αυτοματισμού της σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών του Α.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης. Η πρώτη του επαγγελματική δουλειά ως developer επιτεύχθηκε το 2004, και συνεχίστηκε με τη σύσταση της BNS PRO το 2006.

Έχει άριστες γνώσεις στις γλώσσες προγραμματισμού php, MySQL, css, HTML/5, καθώς και σε θέματα που είναι σχετικά με User Interface, Web Usability και Digital Business Consulting.

Χαρακτηριστικά: δημιουργικότητα, ομαδικότητα, αποδοτικότητα

 

Σωτηρία Γκάτζιου

Technical writing-Localisation

Είναι υπεύθυνη σύνταξης κειμένων, κυρίως τεχνικής φύσης, και website localisation. Επίσης, έχει αναλάβει τον τομέα της συμβουλευτικής σε startup και μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Από το 2012, είναι απόφοιτος του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών στη Μετάφραση του Universitat Pompeu Fabra στη Βαρκελώνη, όπου στη συνέχεια εργάστηκε ως project/account manager.

Χαρακτηριστικά: μεθοδικότητα, πρωτοβουλία, συνεχής εξέλιξη.

Χρύσα Ψαριανού

Χρυσούλα Ψαριανού

Account / Marketing Manager

Είναι υπεύθυνη marketing της εταιρίας. Ασχολείται με το internet marketing και τη διαχείριση έργων. Το 2013, αποφοίτησε από το τμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.Ξεκίνησε την επαγγελματική της πορεία το 2010, στα πλαίσια πρακτικής άσκησης.

Χαρακτηριστικά: συνεχής εκμάθηση, αποτελεσματικότητα, ομαδικότητα

Βαγγέλης Νέτσικας

Android Developer

Είναι ο προγραμματιστής που έχει αναλάβει το Android κομμάτι του Mobile Development. Έχει άριστη γνώση της Java, καθώς και των ιδιαιτεροτήτων του συγκεκριμένου λειτουργικού. Ξεκίνησε την κατασκευή προγραμμάτων πριν 10 περίπου χρόνια, ενώ από το 2012 είναι πιστοποιημένος τεχνικός εφαρμογών πληροφορικής.

Χαρακτηριστικά: πρωτοβουλία, δημιουργικότητα, επιμέλεια.

Item picture

Νίκος Ταουσάνης

Art Manager

Είναι ο γραφίστας που επιμελείται τις ψηφιακές μακέτες,τα λογότυπα, τις κάρτες, τα διαφημιστικά φυλλάδια κ.α.. Το 2003, ξεκίνησε να εργάζεται ως γραφίστας και από το 2009 αναλαμβάνει όλα τα γραφιστικά έργα της BNS PRO σε ψηφιακή ή έντυπη μορφή. Είναι σπουδαστής του AAS College Graphic Design. Χειρίζεται με μεγάλη ευκολία όλα τα προγράμματα της σουίτας της Adobe, σχεδιάζει εμπνευσμένες μακέτες σε χαρτί και χρησιμοποιεί διάφορα υλικά για τις δημιουργίες του.

Χαρακτηριστικά: δημιουργικότητα, open-mindedness, επικοινωνία

Αλέξανδρος Κιλμπασάνης

Αλέξανδρος Κιλμπασάνης

Σύμβουλος Marketing

Είναι ο σύμβουλος για τα θέματα της εταιρίας που αφορούν στο marketing. Ασχολείται με τις αειφόρες ιδέες και την επιχειρηματικότητα, καθώς επίσης μελετά ακαδημαϊκές έρευνες που αφορούν κυρίως στον τομέα του. Το 2012 αποφοίτησε από το MBA του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, οπότε και ξεκίνησε να δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην BNS PRO. Ο Αλέξανδρος είναι αυτοδίδακτος των γλωσσών HTML, CSS, Java και η δια βίου μάθηση του αντικειμένου του είναι ο κύριος στόχος του.

Χαρακτηριστικά: περιέργεια, εκμάθηση, δημιουργικότητα

 


 

Συνεργασίες

BLIND STUDIO
ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ Α.Ε. ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ -ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
Oxygen Group
1055 Rock
Point-Bee | Ψηφιακές εκτυπώσεις και Μεταξοτυπίες σε διαφημιστικά ή διακοσμητικά είδη
eTRANSLATION.gr Υπηρεσίες Μετάφρασης & Υποτιτλισμού

 

Διαμαντή Ολυμπίου 19, Θεσσαλονίκη
2310241247