Οι Λύσεις Μας

Mobile & Web Εταιρικές Λύσεις

Η BNSPRO παρέχει πλήρη και εξειδικευμένα πακέτα λύσεων που καλύπτουν καθολικά και αποτελεσματικά τις ανάγκες κάθε επιχείρησης για μια ισχυρή mobile & internet παρουσία που ενδυναμώνει τις σχέσεις με τους ήδη υπάρχοντες πελάτες και προσελκύει καινούργιους.

 • Insurance eShop – Πρόγραμμα συγκριτικής πολυτιμολόγησης ασφαλειών αυτοκινήτου

  Την τελευταία δεκαετία, η χρήση της τεχνολογίας έχει εισέλθει δυναμικά στον ασφαλιστικό τομέα, με στόχο να αυξηθεί η αποδοτικότητα του τρέχοντος μοντέλου λειτουργίας της αγοράς ασφαλειών. Η InsureTech (Insurance & Technology) αγορά σημείωσε ρεκόρ χρηματοδότησης το 2018 που ξεπέρασε τα 4 δις δολάρια, με την Ευρώπη να καταλαμβάνει μερίδιο 31.2%, ενώ το διάστημα 2019-2023 αναμένεται να σημειώσει ανάπτυξη της τάξης του 41% ετησίως.

  Περισσότερα...
 • CS-Cart Addon: XML Data Feed για Skroutz & Best price

  Συνδέστε αυτόματα & εύκολα το e-shop σας με τις εταιρίες Skroutz & Best price μέσω του δυναμικού XML Data Feed. Εκμεταλευτείτε όλες τις διαθέσιμες επιλογές των προϊόντων όπως οι εταιρίες τις ορίζουν. Τα προϊόντα που έχουν Επιλογές με χρώματα εμφανίζονται σε διαφορετικές εγγραφές στο XML, με μοναδικά URL. 

  Περισσότερα...
 • CS-Cart Addon: Γέφυρα Διασύνδεσης SoftOne ERP με CS-Cart

  Συνδέστε τα προϊόντα σας από το ERP στο e-shop σας, αυτόματα. Μέσω τις ειδικά διαμορφωμένης διαχείρισης του Addon μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλα τα πεδία του CS-Cart για συγχρονισμό. Επιλογή αποστολής όλων των παραγγελιών & πελατών από το CS-Cart στο ERP σας.

  Περισσότερα...
 • Κατασκευή E-shop με CS-Cart

  Η πιο πλήρης και αξιόπιστη “έτοιμη” λύση για λογισμικό Ηλεκτρονικού Εμπορίου (e-shop), CS-Cart, σε συνεργασία με τις αξιόπιστες υπηρεσίες της BNSPRO.

  Περισσότερα...
 • Ανάπτυξη δυναμικού Custom E-shop σε php

  Για τις επιχειρήσεις που θέλουν ένα μοναδικό και ιδαίτερα λειτουργικό E-shop προσαρμοσμένο στις ανάγκες τους, στην BNSPRO σας προτείνουμε την ανάπτυξη Custom εφαρμογής.

  Περισσότερα...
 • CRMPRO | Διαδικτυακό custom CRM

  Στην προσπάθεια μας να προσφέρουμε ολοκληρωμένες διαδικτυακές & mobile λύσεις στους πελάτες μας, σχεδιάσαμε και αναπτύξαμε ένα custom δικό μας δικτυακό CRM (Customer Relationship Management), το Συστήματα Διαχείρισης Πελατειακών Σχέσεων CRMPRO.

  Περισσότερα...
 • CMSPRO | CMS κλειστού κώδικα

  Η BNSPRO με 10ετή εμπειρία στον τομέα της κατασκευής και ανάπτυξης ιστοσελίδων έχει κατασκευάσει και προσφέρει το δικό της «κλειστού κώδικα» CMS (Content Management System), το Σύστημα Δυναμικής Διαχείρισης Περιεχομένου CMSPRO.

  Περισσότερα...