Οι Λύσεις Μας

Mobile & Web Εταιρικές Λύσεις

Η BNSPRO παρέχει πλήρη και εξειδικευμένα πακέτα λύσεων που καλύπτουν καθολικά και αποτελεσματικά τις ανάγκες κάθε επιχείρησης για μια ισχυρή mobile & internet παρουσία που ενδυναμώνει τις σχέσεις με τους ήδη υπάρχοντες πελάτες και προσελκύει καινούργιους.

 • CS-Cart Addon: XML Data Feed για Skroutz & Best price

  Συνδέστε αυτόματα & εύκολα το e-shop σας με τις εταιρίες Skroutz & Best price μέσω του δυναμικού XML Data Feed. Εκμεταλευτείτε όλες τις διαθέσιμες επιλογές των προϊόντων όπως οι εταιρίες τις ορίζουν. Τα προϊόντα που έχουν Επιλογές με χρώματα εμφανίζονται σε διαφορετικές εγγραφές στο XML, με μοναδικά URL. 

  Περισσότερα...
 • CS-Cart Addon: Γέφυρα Διασύνδεσης SoftOne ERP με CS-Cart

  Συνδέστε τα προϊόντα σας από το ERP στο e-shop σας, αυτόματα. Μέσω τις ειδικά διαμορφωμένης διαχείρισης του Addon μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλα τα πεδία του CS-Cart για συγχρονισμό. Επιλογή αποστολής όλων των παραγγελιών & πελατών από το CS-Cart στο ERP σας.

  Περισσότερα...
 • Κατασκευή E-shop με CS-Cart

  Η πιο πλήρης και αξιόπιστη “έτοιμη” λύση για λογισμικό Ηλεκτρονικού Εμπορίου (e-shop), CS-Cart, σε συνεργασία με τις αξιόπιστες υπηρεσίες της BNSPRO.

  Περισσότερα...
 • Ανάπτυξη δυναμικού Custom E-shop σε php

  Για τις επιχειρήσεις που θέλουν ένα μοναδικό και ιδαίτερα λειτουργικό E-shop προσαρμοσμένο στις ανάγκες τους, στην BNSPRO σας προτείνουμε την ανάπτυξη Custom εφαρμογής.

  Περισσότερα...
 • CRMPRO | Διαδικτυακό custom CRM

  Στην προσπάθεια μας να προσφέρουμε ολοκληρωμένες διαδικτυακές & mobile λύσεις στους πελάτες μας, σχεδιάσαμε και αναπτύξαμε ένα custom δικό μας δικτυακό CRM (Customer Relationship Management), το Συστήματα Διαχείρισης Πελατειακών Σχέσεων CRMPRO.

  Περισσότερα...
 • CMSPRO | CMS κλειστού κώδικα

  Η BNSPRO με 10ετή εμπειρία στον τομέα της κατασκευής και ανάπτυξης ιστοσελίδων έχει κατασκευάσει και προσφέρει το δικό της «κλειστού κώδικα» CMS (Content Management System), το Σύστημα Δυναμικής Διαχείρισης Περιεχομένου CMSPRO.

  Περισσότερα...
 • Mobile Application: Για Blog ή μικρά/τοπικά Portal

  Εύκολη και εύχρηστη εφαρμογή σε συμφέρουσα τιμή, ιδανική για blogs και ενημερωτικά portals που δημοσιεύουν καθημερινά άρθρα σε διάφορες κατηγορίες. Υπάρχει η επιλογή εισαγωγής άρθρων μέχρι και από 4 πηγές, φόρμα επικοινωνίας, ενσωμάτωση Facebook “fan page” και Twitter

  Περισσότερα...
 • Mobile Application: Για Ενημερωτικές πύλες (Portal)

  Πλήρης εφαρμογή που μπορεί να εξυπηρετήσει όλους τους επισκέπτες του portal σας, με επιλογή εισαγωγής άρθρων σε κατηγορίες από πολλαπλές πηγές, δημιουργία γκαλερί πολυμέσων, φόρμα επικοινωνίας, ενσωμάτωση facebook “fan page” και Twitter, και δυναμική διαχείριση.

  Περισσότερα...
 • Mobile Application: Για καταλόγους προϊόντων ή υπηρεσιών

  Εφαρμογή παρουσίασης προϊόντων, ιδανική για καταστήματα που χρησιμοποιούν καταλόγους, όπως supermarket, εταιρίες εστίασης ή επιχειρήσεις με έπιπλα και, με επιλογή δυναμικής εισαγωγής καταλόγου, είτε σε pdf είτε κάθε αντικειμένου ξεχωριστά, προβολή νέων, εισαγωγή καταστημάτων σε χάρτη, φόρμα επικοινωνίας και ενσωμάτωση Facebook "fan page" και Twitter.

  Περισσότερα...
 • Mobile Application: Για Τουριστικές επιχειρήσεις

  Εξειδικευμένες εφαρμογές για τουριστικές επιχειρήσεις, ξενοδοχεία, camping και ενοικιαζόμενα δωμάτια. Κάθε εφαρμογή περιέχει εντυπωσιακή παρουσίαση φωτογραφιών και βίντεο, προβολή της επιχείρησης, σημείων ενδιαφέροντος και αξιοθέατων σε χάρτη, online κρατήσεις (reservations), φόρμα επικοινωνίας και ενσωμάτωση Facebook “fan page” και Twitter.

  Περισσότερα...
Αγγελάκη 31, Θεσσαλονίκη
2310241247