Stealthiz (beta)

Κατασκευή Android mobile messaging application Stealthiz
01.09.2016. Mobile Applications

Το stealthiz (στέλθιζ) είναι ένα mobile messaging application (εφαρμογή μηνυμάτων) όπου μέσα από διαθέσιμα κουίζ και παίγνια οι χρήστες της εφαρμογής μπορούν να επικοινωνούν με κρυφά μηνύματα και να παίζουν μεταξύ τους.

Το χαρακτηριστικό που κάνει το stealthiz να ξεχωρίζει είναι πως ο αποστολέας θέτει ένα ερώτημα της αρεσκείας του, που λειτουργεί ως προαπαιτούμενο για να ανοίξει το κρυφό μήνυμα που έχει στείλει. Δηλαδή, βασική προϋπόθεση εμφάνισης του κρυφού μηνύματος (stealthy) απ’τον παραλήπτη, είναι η σωστή απάντηση στην αρχική ερώτηση του αποστολέα.

Είναι ένα app που έρχεται για να καλύψει ένα μεγάλο κομμάτι στον κόσμο του mobile messaging & advertising και διαφοροποιείται απ’οποιαδήποτε εφαρμογή του είδους.

Πως λειτουργεί?

Ο αποστολέας προτού γράψει και στείλει το μήνυμα που θέλει, θα συντάσσει ένα ερώτημα της αρεσκείας του με 2 έως και 10 πιθανές απαντήσεις (ο αποστολέας ορίζει ποια είναι η σωστή). Εν συνεχεία θα ορίζει τον χρόνο στον οποίο απαιτεί απ’τον παραλήπτη να απαντήσει (10-30sec). Ακριβώς από κάτω θα τοποθετεί το κρυφό μήνυμα, το οποίο θα »εντοπίσει» ο παραλήπτης εάν κ εφόσον απαντήσει σωστά. Τόσο απλό…

Δηλαδή…

Ο παραλήπτης θα λαμβάνει ειδοποίηση(push notifications) ότι έχει ένα stealthy απ’τον τάδε φίλο/η του. Αφού μπει στην εφαρμογή και πατώντας το start, θα του παρουσιάζεται η ερώτηση με τις πιθανές απαντήσεις ενώ θα ξεκινάει και η αντίστροφη μέτρηση όπως αυτή ορίστηκε απ’τον αποστολέα.

Σε περίπτωση λάθος απάντησης ή μη απάντησης το μήνυμα θα αυτοκαταστρέφεται και δεν θα υπάρχει η δυνατότητα ανάγνωσης (δεν θα δει ποτέ το κρυφό μήνυμα).

Σε περίπτωση σωστής απάντησης θα βλέπει το κρυφό μήνυμα.

Ταυτόχρονα θα έρχεται ειδοποίηση που θα ενημερώνει τον αποστολέα αν ο παραλήπτης απάντησε σωστά ή όχι (δλδ αν είδε το μήνυμα).

Άλλο ένα ατού του stealthiz είναι πως με τον »εντοπισμό» του κρυφού μηνύματος θα ξεκλειδώνει η λειτουργία ομιλίας (chat), για περισσότερη αλληλεπίδραση μεταξύ των χρηστών.

Όπως καταλαβαίνεις ειναι ενα ιδιαίτερο app μηνυμάτων, μέσα απ’το οποίο μπορείς να ευχηθείς, να πειράξεις, να φλερτάρεις, να ευχαριστήσεις, να τεστάρεις τις γνώσεις του φίλου/ης σου κ.π.α…Φυσικά μπορεί να αποκτήσει και spicy χαρακτήρα.

Ad stealthiz

Τα ad stealthiz είναι η business to business πρόταση της εφαρμογής. Με τα ad stealthiz δίνουμε την δυνατότητα σε επιχειρήσεις να ξεκλειδώσουν ένα πιο διαδραστικό κανάλι επικοινωνίας με το κοινό τους.

Στο ad stealthy θα αναγράφεται η επωνυμία της εκάστοτε επιχείρησης που διαφημίζουμε (από ανδρικά/γυναικεία ρούχα, υποδήματα,γυμναστήρια,κρεπερί,οπτικά,σινεμά,μπεργκεράδικα, πιτσαρίες,καφετέριες,μπαρ,accessories… μέχρι οτι άλλο μπορείς να φανταστείς). Εφόσον ο χρήστης απαντήσει σωστά στην ερώτηση θα πηγαίνει σε αντίστοιχο κατάστημα (εντός χρονικού ορίου και δείχνοντας το stealthy) να ξεκλειδώσει την προσφορά ή να παραλάβει το δώρο του :)

Με αυτόν τον τρόπο οι επιχειρήσεις μπορούν να αλληλεπιδρούν ευκολότερα με το κοινό τους και να προωθούν τα προϊόντα τους ότι ώρα ή μέρα του χρόνου θέλουν.

Π.χ. Δέχεσαι ένα στέλθυ από την nike… Πατάς start και εμφανίζεται η ερώτηση »Ποια είναι η πρωτεύουσα του Περού;»

Ο χρόνος τρέχει αντίστροφα απ’τα  30 δευτ. και οι πιθανές απαντήσεις είναι: Λονδίνο, Παρίσι, Μόσχα, Λίμα

Απαντάς φυσικά »Λίμα» και εμφανίζεται το μήνυμα »Συγχαρητήρια κερδίσατε για την επόμενη αγορά σας στην nike για τον μήνα Μάρτιο 50% έκπτωση» ή »1+1 μπλουζάκι δώρο» κτλ…

Σε περίπτωση που δεν θέλεις να ξεκλειδώσεις μια προσφορά που μόλις κέρδισες, απλά προωθείς το μήνυμα σε φίλο/η σου.

Τόσο απλό… τόσο διαδραστικό :)

Πίσω