e-Λιανικό: επιδότηση για eshop έως 5000€

Πρόγραμμα ΕΣΠΑ e-λιανικό: Επιδότηση έως και 100% με 5000€ για νέα και υφιστάμενα eshop
13.01.2021. Εταιρικά Νέα & Άρθρα BNSPRO

Προδημοσιεύτηκε η Δράση e-λιανικό με επιδότηση έως και 5.000€ για τη δημιουργία ή αναβάθμιση ηλεκτρονικού καταστήματος (eshop), με στόχο την ενίσχυση ΜμΕ επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στο λιανεμπόριο κι έχουν πληγεί κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Η επιχορήγηση αφορά υφιστάμενες και νεοσύστατες επιχειρήσεις που διατηρούν ήδη ή προτίθενται να δημιουργήσουν ηλεκτρονικό κατάστημα, έχουν κύρια δραστηριότητα το ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ (ΚΑΔ 47), διατηρούν φυσικό κατάστημα και η λειτουργία τους έχει ανασταλεί για τουλάχιστον μία ημέρα από τις 18/03/2020 και μετά, εμφανίζοντας μείωση του Κύκλου Εργασιών 4ου τριμήνου έτους 2020 σε σχέση με τον αντίστοιχο Κύκλο Εργασιών 4ου τρίμηνου έτους 2019.

Οι επιλέξιμες δαπάνες είναι η φιλοξενία της ιστοσελίδας, η δημιουργία ή αναβάθμιση ηλεκτρονικού καταστήματος σε δύο γλώσσες με υποστήριξη πρόσβασης ατόμων με αναπηρία (ΑμΕΑ) και η αγορά ηλεκτρονικών υπολογιστών/τεχνολογικού εξοπλισμού σχετικά με τη λειτουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Απαραίτητη προϋπόθεση του προγράμματος είναι την περίοδο από 18/03/2020 έως και πριν την υποβολή της αίτησης όλες οι εργασίες να έχουν ολοκληρωθεί και εξοφληθεί. Η Δράση αναμένεται να προκηρυχθεί εντός του μήνα με διάρκεια υποβολής τουλάχιστον τριάντα (30) ημέρες.

Διαβάστε αναλυτικά την προδημοσίευση στον παρακάτω σύνδεσμο: https://bit.ly/35ADcj3

Στην BNSPRO, μπορούμε να αναλάβουμε την κατάθεση του φακέλου ΕΣΠΑ μέσω συνεργατών, την ανάπτυξη ή την αναβάθμιση ηλεκτρονικού καταστήματος, καθώς και τη μετάφραση κειμένων της ιστοσελίδας.

Πίσω