Καινοτομία για το Νερό DEYAPP

Κατασκευή Android & iOS mobile application DEYAPP
05.05.2017. Mobile Applications

Ένα Mobile Application εξυπηρέτησης των καταναλωτών ύδρευσης και αποχέτευσης για όλη την Ελληνική επικράτεια από την Δ.Ε.Υ.Α. της περιοχής τους.

Η εφαρμογή DEYAPP είναι μια δωρεάν Android εφαρμογή για Smartphones και Tablets και οι δυνατότητες που δίνει στους συνδρομητές των ΔΕΥΑ είναι:
 
- Δείτε την ανάλυση του τρέχοντος λογαριασμού σας εύκολα και γρήγορα, την λήξη προθεσμίας πληρωμής καθώς και τις ληξιπρόθεσμες οφειλές σας, τα κυβικά που καταναλώσατε και άλλες χρήσιμες πληροφορίες.
 
- Κάνετε αναφορά μιας οποιαδήποτε βλάβης εύκολα και γρήγορα με την λήψη φωτογραφίας από το κινητό σας τηλέφωνο σχετική με το συμβάν, δηλώστε την τοποθεσία της, περιγράψτε την βλάβη και στείλτε την μέσω της εφαρμογής. Μετέπειτα ενημερωθείτε με Mail για την πορεία εργασιών αλλά και την αποκατάστασή του προβλήματος.
 
- Μετρήστε την ένδειξη του υδρομέτρου σας χωρίς να απασχοληθείτε από τους υπαλλήλους της επιχείρησης. Με την νέα εφαρμογή μπορείτε να τραβήξετε μία φωτογραφία την ένδειξη του υδρομέτρου σας, να δηλώσετε την ημερομηνία που την καταγράψατε και να την υποβάλλετε. 
 
- Ενημερωθείτε σε πραγματικό χρόνο για προγραμματισμένες ή μη διακοπές υδροδότησης στην περιοχή σας. Μάθετε την τοποθεσία αλλά και τον χρόνο που η επιχείρηση προβαίνει σε εργασίες συντήρησης, επέκτασης ή αναβάθμισης του δικτύου.
 
- Ενημερωθείτε και δείτε στον χάρτη σημεία πληρωμών των λογαριασμών σας, στην πόλη που επιθυμείτε και πλοηγηθείτε αυτόματα μέσω των χαρτών της Google.
 
- Επικοινωνήστε με όλους τους δυνατούς τρόπους που προσφέρει η εφαρμογή, με την Δ.Ε.Υ.Α. που σας ενδιαφέρει, όλο το 24ωρο.
Πίσω