Τα έργα μας

Portfolio

Στις παρακάτω σελίδες θα βρείτε επιλεγμένα έργα της BNS PRO. Η δημοσίευση όλων μας των έργων γίνεται στα social media, όπου μπορείτε να μας ακολουθήσετε και να παρακολουθείτε καθημερινά ενδιαφέρουσες δημοσιέυσεις και σχόλια. 

Κατασκευή Android & iOS mobile application DEYAPP
05.05.2017.

Ένα Mobile Application εξυπηρέτησης των καταναλωτών ύδρευσης και αποχέτευσης για όλη την Ελληνική επικράτεια από την Δ.Ε.Υ.Α. της περιοχής τους.

Περισσότερα
Κατασκευή Android mobile messaging application Stealthiz
01.09.2016.

Το stealthiz (στέλθιζ) είναι ένα mobile messaging application (εφαρμογή μηνυμάτων) όπου μέσα από διαθέσιμα κουίζ και παίγνια οι χρήστες της εφαρμογής μπορούν να επικοινωνούν με κρυφά μηνύματα και να παίζουν μεταξύ τους.

Περισσότερα
Κατασκευή Android & iOS mobile application Parklink
17.06.2016.

Το Parklink είναι μια δωρεάν εφαρμογή που θα αλλάξει τον τρόπο που βρίσκεις πάρκινγκ, για πάτα.

Περισσότερα
Κατασκευή Custom δυναμικής ιστοσελίδας mykonosgold.com
25.12.2015.

Κατασκευή νέας custom δυναμικής ιστοσελίδας για την εταιρεία Mykonos Gold με σκοπό την προβολή προς ενοικίαση πολυτελών βιλλών και γιοτ στην Μύκονο.

Περισσότερα
Κατασκευή Android mobile & Windows application Garcon
19.11.2015.

Με την εφαρμογή GARCON μπορείτε να επισκεφθείτε τα συνεργαζόμενα εστιατόρια και να πραγματοποιήσετε άμεσα & γρήγορα την παραγγελία σας, χωρίς την βοήθεια σερβιτόρου.

Περισσότερα
Κατασκευή Android & iOS mobile application MyHistory
06.04.2015.

Η εφαρμογή MyHistory - your History In Privacy είναι το ιδιωτικό - offline ημερολόγιο συμβάτων όπου ο χρήστης αποθηκεύει τις ιδιαίτερες στιγμές και τα αγαπημένα πρόσωπα του. 

Περισσότερα
Δημουργία δυναμικού portal για τον Δήμο Έδεσσας
19.03.2015.

Ο επίσημος διαδικτυακός τόπος του Δήμου Έδεσσας για την ηλεκτρονική εξυπηρέτηση και ενημέρωση των πολιτών, με πρότυπο θέματος φιλικό σε ΑμεΑ. 

Περισσότερα
Κατασκευή Android εφαρμογής Diabetes Scientific Care
16.12.2014.

Η εφαρμογή Diabetes Scientific Care έχει σχεδιαστεί σε συνεργασία με ειδικούς διαβητολόγους για να βοηθήσει στην καθημερινή διαχείριση του σακχαρώδους διαβήτη.

Περισσότερα
Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος e-shop ΠΑΡΙΖΙΑΝΑ
07.06.2014.

Το κατάστημα Παριζιάνα, με μεγάλη ποικιλία σε υφάσματα, κουρτίνες, λευκά είδη και χαλιά, απέκτησε και ψηφιακή παρουσία για εξυπηρέτηση σε πανελλαδική εμβέλεια. 

Περισσότερα
Ανάπτυξη ηλεκτρονικού καταστήματος της Point-Bee
26.05.2014.

Το e-shop της Point-Bee σχεδιάστηκε με γνώμονα την ανάδειξη των δραστηριοτήτων της εταιρίας στον χώρο του διαφημιστικού δώρου και των ψηφιακών εκτυπώσεων.

Περισσότερα
Κατασκευή Android & iOS εφαρμογής Thess Events
19.05.2014.

Με τη mobile εφαρμογή Thess Events ενημερώνεστε για όλες τις εκδηλώσεις της Θεσσαλονίκης (συναυλίες, θέατρα, φεστιβάλ) και διαγωνίζεστε για δωρεάν εισιτήρια. 

Περισσότερα
Δημιουργία Android & iOS εφαρμογής Λεξοπαιχνίδι
04.04.2014.

Tο Λεξοπαιχνίδι αποτελεί την πλέον καινοτόμο εφαρμογή για κινητές συσκευές που αφορά παιδιά των πρώτων τάξεων του δημοτικού, καθώς και παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες. 

Περισσότερα
Διαμαντή Ολυμπίου 19, Θεσσαλονίκη
2310241247