Τα έργα μας

Portfolio

Στις παρακάτω σελίδες θα βρείτε επιλεγμένα έργα της BNS PRO. Η δημοσίευση όλων μας των έργων γίνεται στα social media, όπου μπορείτε να μας ακολουθήσετε και να παρακολουθείτε καθημερινά ενδιαφέρουσες δημοσιέυσεις και σχόλια. 

Δημιουργία δυναμικής ιστοσελίδας για τον Ι.Σ. Πέλλας
25.01.2012.

Ο επίσημος διαδικτυακός τόπος του Ιατρικού Συλλόγου Πέλλας σχεδιάστηκε με γνώμονα την ενημέρωση των πολιτών και των επαγγελματιών σχετικά με θέματα υγείας και τις δράσεις του συλλόγου. 

Περισσότερα
Δημουργία δυναμικής ιστοσελίδας για τα Φρούτα Έδεσσας
26.12.2011.

Η ιστοσελίδα κατασκευάστηκε με σκοπό την προβολή των υπηρεσιών της επιχείρησης Αφοί Τζιάκου - Φρούτα Έδεσσας στον τομέα της παραγωγής και τυποποίησης φρούτων.

Περισσότερα
Δημιουργία επαγγελματικής ιστοσελίδας για την Κ. Στεφανίδου
29.11.2011.

Η ιστοσελίδα κατασκευάστηκε με σκοπό τη διαδικτυακή προβολή του επαγγελματικού προφίλ και των υπηρεσιών της ιατρού Κυριακής Στεφανίδου.

Περισσότερα
Κατασκευή δυναμικής ιστοσελίδας για τη Systec SA
19.09.2011.

Η ιστοσελίδα της Systec SA δημιουργήθηκε με στόχο την προβολή των δραστηριοτήτων της επιχείρησης στον τομέα της παραγωγής βιομηχανικών προϊόντων στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Περισσότερα
Κατασκευή δυναμικής ιστοσελίδας για την SF Hatzoglou
11.04.2011.

Η ιστοσελίδα της εταιρίας SF Hatzoglou με σκοπό την προβολή των προϊόντων και υπηρεσιών της επιχείρησης στον τομέα της κατασκευής εξωτερικών κουφωμάτων σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Περισσότερα