Τα έργα μας

Portfolio

Στις παρακάτω σελίδες θα βρείτε επιλεγμένα έργα της BNS PRO. Η δημοσίευση όλων μας των έργων γίνεται στα social media, όπου μπορείτε να μας ακολουθήσετε και να παρακολουθείτε καθημερινά ενδιαφέρουσες δημοσιέυσεις και σχόλια. 

Αναπτυξή δυναμικής ιστοσελίδας για ΒΟΡΑΣ - ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ
20.01.2014.

Δημιουργία νέας ιστοσελίδας για την εταιρία ΒΟΡΑΣ με σκοπό την προβολή των υπηρεσιών της στον τομέα της επεξεργασίας κρεάτων, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Περισσότερα
Δημιουργία ειδησεογραφικού portal Alterthess
04.12.2013.

Το news portal Alterthess σχεδιάστηκε για την καθημερινή σας ενημέρωση για τα γεγονότα και τις εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό. 

Περισσότερα
Ανάπτυξη iOS 7+ & Android (Material) εφαρμογής Greek Deals
04.10.2013.

Με τη mobile εφαρμογή Greek Deals έχετε συγκεντρωμένες προσφορές από 178 ελληνικά deal site για να κάνετε τις πλέον συμφέρουσες αγορές με εκπτώσεις έως -90%. 

Περισσότερα
Κατασκευή δυναμικής ιστοσελίδας για την εταιρία DEBURG
01.09.2013.

Η ιστοσελίδα της εταιρίας DEBURG σχεδιάστηκε με γνώμονα τη βέλτιστη παρουσίαση των καινοτόμων συστημάτων παντζουριών δικής της κατασκευής και των χαρακτηριστικών τους.

Περισσότερα
Δημιουργία iOS εφαρμογής για τον 1055 Rock Thessaloniki
08.07.2013.

Η mobile εφαρμογή για τον 1055 Rock Thessaloniki δημιουργήθηκε για να μπορείτε να ακούτε τον αγαπημένα σας ραδιοφωνικό σταθμό και μέσω της iOS κινητής σας συσκευής. 

Περισσότερα
Κατασκευή Android & iOS εφαρμογής Rizopoulos Post
25.06.2013.

Με την mobile εφαρμογή του news portal Rizopoulos Post μπορείτε να ενημερώνεστε άμεσα για τις τελευταίες εξελίξεις σε Ελλάδα και εξωτερικό μέσω της κινητής σας συσκευής. 

Περισσότερα
Ανάπτυξη iOS & Android εφαρμογής DressTool Beta
30.04.2013.

Η εφαρμογή Dresstool σας βοηθά να διαμορφώσετε εύκολα την εικονική σας γκαρνταρόμπα και να δημιουργήσετε, να μοιραστείτε και να σχολιάσετε συνδυασμούς ρούχων με τους φίλου σας. 

Περισσότερα
Δημιουργία Android & iOS εφαρμογής MyPella
16.03.2013.

Η εφαρμογή MyPella δημιουργήθηκε για την εύκολη και άμεση ενημέρωσή σας για τις εξελίξεις στην Πέλλα, την Ελλάδα και το εξωτερικό μέσω της κινητής σας συσκευής.  

Περισσότερα
Δημμιουργία iOS εφαρμογής MyXanthi
15.03.2013.

Η εφαρμογή MyXanthi δημιουργήθηκε για την εύκολη και άμεση ενημέρωσή σας για τις εξελίξεις στην Ξάνθη, την Ελλάδα και το εξωτερικό μέσω της κινητής σας συσκευής.  

Περισσότερα
Κατασκευή δυναμικής ιστοσελίδας για τα Ζαχαροπλαστεία Κρόνος
25.12.2012.

Η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με στόχο την προβολή των ζαχαροπλαστείων Κρόνος, με έδρα την Έδεσσα, σε ολόκληρη την Ελλάδα. 

Περισσότερα
Δημιουργία ιστοσελίδας thessdiet.gr για τη διαιτολόγο-διατροφολόγο Ιουλία Χαριστού
28.08.2012.

Η ιστοσελίδα σχεδιάστηκε ειδικά για τη διαιτολόγο με σκοπό να σας παρέχει συμβουλές διατροφής και υγείας, χρήσιμα άρθρα, καθώς και τη δυνατότητα online παραγγελίας εξατομικευμένου προγράμματος διατροφής. 

Περισσότερα
Κατασκευή Android & iOS εφαρμογής Keraseme
20.06.2012.

Με την mobile εφαρμογή Keraseme σας προσφέρεται η δυνατότητα να κερδίσετε κέρασμα στα αγαπημένα σας bar, cafe και εστιατόρια κάνοντας check-in στο Facebook.

Περισσότερα