Instagram Shopping

Αυξήστε τις πωλήσεις σας με το Instagram Shopping
09.07.2019. Εταιρικά Νέα & Άρθρα BNSPRO

Πλέον, το Instagram δίνει στις επιχειρήσεις τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν την τεράστια βιτρίνα του για να προβάλουν τα προϊόντα τους. Μέσω του Instagram Shopping, μπορείτε να κοινοποιήσετε τα προϊόντα σας στις οργανικές σας δημοσιεύσεις και στα stories, ενώ αντίστοιχα οι χρήστες μπορούν να τα ανακαλύψουν στην Αναζήτηση.

Αγορές στο Instagram

Τι είναι;

Το Instagram προσφέρει αναμφίβολα μεγάλος όφελος στις επιχειρήσεις, με πάνω από το 80% των χρηστών να ακολουθεί τουλάχιστον έναν εταιρικό λογαριασμό καθώς περιηγείται στην πλατφόρμα για να ανακαλύψει νέα προϊόντα. Πλέον, το Instagram δίνει στις επιχειρήσεις τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν την τεράστια βιτρίνα του για να προβάλουν τα προϊόντα τους. Μέσω του Instagram Shopping, μπορείτε να κοινοποιήσετε τα προϊόντα σας στις οργανικές σας δημοσιεύσεις και στα stories, ενώ αντίστοιχα οι χρήστες μπορούν να τα ανακαλύψουν στην Αναζήτηση.

Πώς λειτουργεί;

Όταν κάποιος χρήστης αγγίζει το σύμβολο για τα προϊόντα στο αριστερό άκρο της εικόνας, εμφανίζονται οι ετικέτες με το όνομα και την τιμή των προϊόντων που έχετε κάνει tag σε ένα post ή το αυτοκόλλητο σε ένα story. Αν ο χρήστης ενδιαφέρεται για κάποιο προϊόν, κάνει κλικ στην καρτέλα του και μεταφέρεται σε μια σελίδα με πληροφορίες εντός του Instagram, η οποία περιλαμβάνει:

✔φωτογραφία του προϊόντος
✔περιγραφή
✔τιμή
✔έναν σύνδεσμο που οδηγεί απευθείας στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα, όπου μπορεί να το αγοράσει.

 

instagram shopping

Ποιες προϋποθέσεις πρέπει να πληρούνται;

Για να εγκριθεί ο εταιρικός σας λογαριασμός για αγορές μέσω Instagram, πρέπει να πληρούνται οι παρακάτω προϋποθέσεις:

✔ Η εταιρεία σας να συμφωνεί με το Commerce Product Merchant Agreement Commerce Policies.
✔ Να διατηρείτε εταιρικό λογαριασμό στο Instagram.
✔ Να έχετε συνδέσει τον εταιρικό σας λογαριασμό στο Instagram με τη σελίδα της εταιρείας σας στο Facebook. 
✔ Η εταιρεία σας να εμπορεύεται προϊόντα κι όχι να προσφέρει υπηρεσίες.
✔ Να έχετε συνδέσει τον εταιρικό λογαριασμό σας στο Instagram με έναν κατάλογο προϊόντων στο Facebook. 

 

Γιατί πρέπει να εγκαταστήσετε άμεσα το Instagram Shopping;

Το Instagram αφορά στην αφήγηση ιστοριών και την προβολή lifestyle. Όταν κάποιος σας ακολουθεί, ενδιαφέρεται για τη φιλοσοφία και τα προϊόντα της εταιρείας σας. Όταν προβάλετε τα προϊόντα σας με τέτοιον τρόπο ώστε να φαίνεται πώς μπορούν να χρησιμοποιηθούν, οι ακόλουθοί σας θα θέλουν να τα αποκτήσουν. Κι όσο πιο εύκολη είναι η διαδικασία αγοράς, τόσο πιο εύκολο είναι να την ολοκληρώσουν. Με το Instagram Shopping, οι χρήστες μπορούν να έχουν στη διάθεσή τους όλες τις πληροφορίες σχετικά με ένα προϊόν και να φτάσουν στο σημείο αγοράς του χωρίς να φύγουν από την εφαρμογή. 

 

Δείτε εδώ πώς η BNSPRO μπορεί να σας βοηθήσει να ισχυροποιήσετε τη θέση σας Social Media ή επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας στο 2310 241 247 για να μάθετε περισσότερα.

Πίσω