Boost Your Business with Facebook στην Θεσσαλονίκη

Boost Your Business with Facebook στην Θεσσαλονίκη
27.08.2018. Εταιρικά Νέα & Άρθρα BNSPRO

Στις 14 Σεπτεμβρίου 2018 θα παρευρεθούμε στην μοναδική εκδήλωση του Facebook & του Instagram στην Θεσσαλονίκη, το Boost your Business.

Στις 14 Σεπτεμβρίου 2018 θα γίνει η εκδήλωση του Facebook & του Instagram, Boost your Business, στο Συνεδριακό Κέντρο “Ν. Γερμανός” της HELEXPO στην Θεσσαλονίκη. 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι συμμετέχοντες, θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν περισσότερα για τις οικονομικές και κοινωνικές επιπτώσεις του Διαδικτύου από κυβερνητικούς και πολιτικούς ηγέτες όπως ο Νίκος Παππάς, Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, και η Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, Μέλος του Ελληνικού Κοινοβουλίου (Νέα Δημοκρατία), υπεύθυνη για την Ψηφιακή Πολιτική. Παράλληλα, κατά την διάρκεια του coffee break θα έχουν την δυνατότητα να συνομιλήσουν με αρκετές μικρομεσαίες επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν με επιτυχία το Facebook και το Instagram για να ενισχύσουν την διεθνή τους προβολή. Οι experts του Facebook, Μαρία Μανωλιούδη και Κωνσταντίνος Σακελλαρίου πρόκειται να παρέχουν χρήσιμες συμβουλές σχετικά με τον τρόπο χρήσης του Facebook, του Instagram και άλλων εργαλείων για την ανάπτυξη της επιχείρησής.

 

Για περισσότερα μπείτε στην σελίδα του event και δηλώστε συμμετοχή:

https://boostyourbusinessthessaloniki.splashthat.com

Πίσω
Διαμαντή Ολυμπίου 19, Θεσσαλονίκη
2310241247