Social Media Υπηρεσίες Προώθησης Εταιρειών|BNSPRO

 

Social Media marketing
 
Social Media+Επιχειρήσεις – Ένα πανίσχυρο εργαλείο
 
Τα πλέον διαδεδομένα Social Media όπως το Facebook, το Twitter, το Instagram και το YouTube, με δισεκατομμύρια χρήστες καθημερινά και σε παγκόσμια κλίμακα, έχουν αποκτήσει τεράστια δύναμη κι ασκούν σημαντική επιρροή στη συμπεριφορά, τις συνήθειες και την στάση των καταναλωτών τόσο σε τοπικό όσο και σε διεθνές επίπεδο, διαμορφώνοντας την εμπορική σκακιέρα κι αλλάζοντας τη μορφή της σύγχρονης αγοράς. 
 
 
Είτε διαθέτετε ένα μικρό φυσικό κατάστημα με τοπικά προϊόντα, είτε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης ενδυμάτων επώνυμων brand, είτε μια επαγγελματική ιστοσελίδα παροχής υπηρεσιών, είτε μια εξαγωγική εταιρεία B2B, η BNSPRO είναι εδώ για να σας κατευθύνει και να σας βοηθήσει να εκμεταλλευτείτε τα οφέλη και τις απεριόριστες δυνατότητες που σας προσφέρουν τα Social Media
 
  • να κοινοποιήσετε την παρουσία σας
  • να διευρύνετε το κοινό σας
  • να αυξήσετε τις πωλήσεις σας
  • να δημιουργήσετε νέες επικερδείς συνεργασίες
 
Social Media+Seo – Το περιεχόμενο μετράει
 
Η δραστηριότητα της επιχείρησής σας στα Social Media επιρεάζει πλεόν σε μεγάλο βαθμό την κατάταξή σας στα αποτελέσματα αναζήτησης με τους παρακάτω 3 τρόπους:
 
  • Οι μηχανές αναζήτησης σκανάρουν τις σελίδες των social media όπως οποιαδήποτε άλλη σελίδα και τις εμφανίζουν στα αποτελέσματα αναζήτησης. Επίσης, λαμβάνουν υπόψη πόσες φορές έχει δημοσιευτεί κι αναδημοσιευτεί ένα link στα social media.
  • Σε μια σχετική αναζήτηση, ο λογαριασμός σας στα social media εμφανίζεται στα αποτελέσματα, συνήθως μεταξύ των πρώτων θέσεων, και είναι το πρώτο που θα τσεκάρει όποιος θέλει να ενημερωθεί για την επιχείρησή σας και τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα που προσφέρει. Συνεπώς, είναι πολύ σημαντικό να διατηρείτε ένα ενημερωμένο προφίλ στα δημοφιλέστερα social media.
  • Τα ίδια τα social media έχουν εξελιχθεί σε μηχανές αναζήτησης, γι’ αυτό πρέπει να είστε συνεπείς και να εμπλουτίζετε συχνά τον λογαριασμό σας με σχετικό κι ελκυστικό περιεχόμενο σε συνάρτηση με τις εκάστοτε τάσεις.
 
Στην BNSPRO διαθέτουμε την τεχνογνωσία και τα εργαλεία για να δημιουργήσουμε σύγχρονο περιεχόμενο που θα σας φέρει στην κορυφή των αναζητήσεων.
 
Social Media+Προβολή – Το Facebook άλλαξε 
 
Το Facebook εφαρμόζει διαρκώς αλλαγές που επηρεάζουν τον τρόπο με τον οποίο εμφανίζονται τα post  στο timeline των χρηστών. Η οργανική τους απήχηση μειώνεται συνεχώς, φτάνοντας στο 2%-6%, και τείνοντας στο 0% το επόμενο διάστημα, καθιστώντας το Facebook μια διαφημιστική πλατφόρμα επί πληρωμή για τις επιχειρήσεις, με τις καμπάνιες προώθησης να αποτελούν πλέον τον πιο αξιόπιστο τρόπο προβολής της εταιρίας σας. Συνεπώς, θα ήταν καλό να ακολουθηθεί μια custom στρατηγική marketing με βάση τις ανάγκες της επιχείρησής σας και τα διαθέσιμα στατιστικά. 
 
Οι έμπειροι marketeers της BNSPRO παρακολουθούν καθημερινά τις τελευταίες αλλαγές και εξελίξεις για να σας προσφέρουν αποδοτικές λύσεις.
 
Social Media+BNSPRO – Το τρίπτυχο της επιτυχίας
 
Όσον αφορά στην προβολή σας στα Social Media, ακολουθούμε το παρακάτω τρίπτυχο σχεδιασμού, υλοποίησης και παρακολούθησης της παρουσίας σας:
 
  • Στρατηγική Ανάλυση Social Media: παρακολουθούμε τις τάσεις στον κλάδο όπου δραστηριοποιείστε, αναλύουμε τον σχετικό ανταγωνισμό και στοχεύουμε σε κοινό που είναι πιθανότερο να αλληλεπιδράσει με την επιχείρησή σας και να προβεί σε αγορές ή συνεργασία
  • Σχεδιασμός & Διαχείριση λογαριασμού Social Media: αξιολογούμε το προφίλ σας στα social media κι αναρτούμε εκ μέρους σας ενδιαφέροντα, σχετικά και πρωτότυπα post που θα προσελύσουν σχόλια, κοινοποιήσεις και likes και θα οδηγήσουν σε conversions. 
  • Διαφημιστική Καμπάνια Social Media: εντοπίζουμε το target audience της επιχείρησής σας βάσει δημογραφικών χαρακτηριστικών, τοποθεσίας, συμπεριφοράς κι ενδιαφερόντων, επιλέγουμε τον στόχο της διαφημιστικής καμπάνιας (branding, engagement, conversion) και σας ενημερώνουμε σχετικά με τα αποτελέσματά  της κατά τη διάρκεια ή με το πέρας της.
 
Εμπιστευθείτε στην BNSPRO την στρατηγική διαχείριση των λογαριασμών σας στα Social Media και δείτε το διαδικτυακό σας αποτύπωμα να γίνεται όλο και πιο έντονο και τα κέρδη σας να αυξάνονται.
Πίσω