Φιλοξενία & Κατοχύρωση domain name

 Κατοχύρωση domain names (ονομάτων χώρου)

Τα ονόματα χώρου (domain names) είναι ο όρος που επιλέγουμε προκειμένου να μπορούμε  να συνδεθούμε εύκολα με έναν υπολογιστή στο διαδίκτυο. Η λέξη αυτή πάντα προσδιορίζεται περαιτέρω από μία κατάληξη, η οποία χαρακτηρίζει, κατά κάποιον τρόπο, την "περιοχή" του δικτύου στην οποία ανήκει.


Το Μητρώο Ονομάτων Internet ανήκει στην Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων και τα ονόματα καταχωρούνται μέσω των νόμιμων καταχωρητών.

Η BNS PRO, από τις 27/12/2010, είναι εγκεκριμένος καταχωρητής με ΑΜ: 10-188, όπως φαίνεται στον επίσημο κατάλογο των καταχωρητών του χώρου ονομάτων [.gr].

Για την καλύτερη οργάνωση του [.gr] domain έχουν δημιουργηθεί τα ονόματα δευτέρου επιπέδου :

  • gr (για όλα τα ελληνικά domain names)
  • com.gr (για όσους ασκούν εμπορική δραστηριότητα)
  • edu.gr (για εκπαιδευτικούς οργανισμούς)
  • net.gr (για παρόχους υπηρεσιών Διαδικτύου (Internet Service Providers - ISPs) και παρόχους δικτύων)
  • org.gr (για μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς)
  • gov.gr (αποκλειστικά για κυβερνητικούς οργανισμούς)

 

Η καταχώρηση ονομάτων κάτω από τα [com.gr],[edu.gr],[net.gr],[org.gr] δεν είναι υποχρεωτική για τους χρήστες, αλλά συνιστάται για λόγους οργάνωσης.

*Το κόστος κατοχύρωσης/ανανέωσης όλων των ελληνικών domain names είναι 20,00 € + Φ.Π.Α. για 2 χρόνια. Όλες οι υπόλοιπες υηρεσίες όπως μεταφόρα domain name, μεταβολή επωνυμίας, μεταβίβαση χρήσης και αλλαγή nameservers είναι δωρεάν.  

 


 Ασφαλής και γρήγορη φιλοξενία ιστοσελίδας

Προσφέρουμε το ποιοτικότερο hosting (φιλοξενία ιστοσελίδας) στην Ελλάδα, σε ασφαλείς εγκαταστάσεις σε κεντρικό datacenter της Γερμανίας, εξασφαλίζοντας την 24ωρη διαθεσιμότητα της ιστοσελίδας σας, όπως και την 24/7 (24 ώρες τη μέρα, 7 μέρες την εβδομάδα) υποστήριξή της.

BNSPRO Server 100% Uptime

Εγγυώμαστε 99,9% Uptime σε όλες μας τις ιστοσελίδες


Η φιλοξενία γίνεται σε ιδιωτικό υπολογιστή (server) με κατοχυρωμένες IP από την εταιρία BNS PRO. Αυτό σημαίνει πως στον server φιλοξενούνται μόνο οι δικοί μας πελάτες, οι οποίοι είναι πιστοποιημένοι και ελεγμένοι για τις δραστηριότητές τους.

 

Σημαντικό. Όλα τα email που αποστέλλονται από τους λογαριασμούς που φιλοξενούνται στον δικό μας server παραδίδονται στο inbox και όχι στα ‘junk’ emails.

 

Ένας τεχνικός της BNS PRO παρακολουθεί στενά την κίνηση και τη λειτουργία των ιστοσελίδων μας, καθ' όλη τη διάρκεια της μέρας και της νύχτας. Έτσι, πέρα από κάθε τεχνικό έλεγχο που μπορεί να διεξαχθεί στο πρόγραμμα και στα μηχανήματα που φιλοξενούν την ιστοσελίδα, ένας ειδικός προλαμβάνει τις κακόβουλες επιθέσεις ή οποιαδήποτε δυσλειτουργία μπορεί να προκύψει.

 


Για τις παραπάνω υπηρεσίες επικοινωνήστε μαζί μας.

Πίσω