Υπηρεσίες Digital Marketing

Προώθηση και διαφήμιση στο διαδίκτυο

Προώθηση και διαφήμιση στο διαδίκτυο

Ένα μεγάλο ποσοστό του σύγχρονου marketing και προώθησης μιας επιχείρησης βασίζεται στην εμφάνιση της ιστοσελίδας της σε υψηλές θέσεις στις μηχανές αναζήτησης σύμφωνα με τις επιθυμητές λέξεις κλειδιά. Αναρωτηθήκατε ποτέ πόσοι χρήστες αναζητούν καθημερινά στο internet ποιοτικά προϊόντα ή υπηρεσίες, πόσες επιχειρήσεις θέλουν να εντάξουν την εταιρία σας στους συνεργάτες της, ή, γενικότερα, πόσοι ενδιαφερόμενοι ψάχνουν στο internet και δεν βρίσκουν κάποια λύση με αποτέλεσμα να στραφούν σε ακατάλληλες επιλογές;

Στην BNSPRO, εφαρμόζουμε το κατάλληλο SEO (Search Engine Optimization) κατά την κατασκευή της ιστοσελίδας σας, ώστε να εμφανίζεται στα πρώτα αποτελέσματα αναζήτησης. Επιπλέον, αναπτύσσουμε την κατάλληλη στρατηγική marketing για την προώθηση της επιχείρησής σας. Κατόπιν έρευνας αγοράς και ανάλυσης ανταγωνισμού, οι επαγγελματίες μας χτίζουν την διαδικτυακή καμπάνια που θα εξυπηρετήσει ιδανικά τις ανάγκες τις επιχείρησής σας για τη βέλτιστη απόδοση της επένδυσής σας

 

Στην BNS PRO, κάνουμε έρευνα από την αρχή και ορίζουμε από κοινού με τον πελάτη μας τους στόχους και τις ενέργειες για να πραγματοποιηθεί μια αποτελεσματική στρατηγική στο internet.

  

Οι επιμέρους υπηρεσίες που προσφέρουμε στο ψηφιακό marketing περιλαμβάνουν:

  • Search Engine Optimization (SEO) - Βελτιστοποίηση για τις μηχανές αναζήτησης
  • Δημιουργία-Διαχείριση λογαριασμού Social Media (ανάπτυξη περιεχομένου, δικτύωση)
  • Διαφημιστική καμπάνια στα Social Media (Facebook, Twitter, Instagram, Google+)
  • Mobile marketing
  • Καμπάνια Pay-Per-Click (PPC) 
  • Google Analytics & Reporting
  • Email καμπάνια

 

Εμπιστευθείτε σήμερα κιόλας στην BNSPRO την διαδικτυακή προώθηση της εταιρίας σας για να προσελκύσετε νέους πελάτες και να μεγιστοποιήσετε τα έσοδά σας.

 

Επικοινωνήστε  μαζί μας στο 2310 241 247 για να μάθετε περισσότερα. Ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας θα σας παρουσίασει ολόκληρη την στρατηγική που θα ακολουθήσουμε μόνο για εσάς.

 

 

 

Πίσω