Τα έργα μας

Portfolio

Στις παρακάτω σελίδες θα βρείτε επιλεγμένα έργα της BNS PRO. Η δημοσίευση όλων μας των έργων γίνεται στα social media, όπου μπορείτε να μας ακολουθήσετε και να παρακολουθείτε καθημερινά ενδιαφέρουσες δημοσιέυσεις και σχόλια. 

Κατασκευή Android mobile & Windows application Garcon
19.11.2015.

Με την εφαρμογή GARCON μπορείτε να επισκεφθείτε τα συνεργαζόμενα εστιατόρια και να πραγματοποιήσετε άμεσα & γρήγορα την παραγγελία σας, χωρίς την βοήθεια σερβιτόρου.

Περισσότερα
Κατασκευή Android & iOS mobile application MyHistory
06.04.2015.

Η εφαρμογή MyHistory - your History In Privacy είναι το ιδιωτικό - offline ημερολόγιο συμβάτων όπου ο χρήστης αποθηκεύει τις ιδιαίτερες στιγμές και τα αγαπημένα πρόσωπα του. 

Περισσότερα
Δημουργία δυναμικού portal για τον Δήμο Έδεσσας
19.03.2015.

Ο επίσημος διαδικτυακός τόπος του Δήμου Έδεσσας για την ηλεκτρονική εξυπηρέτηση και ενημέρωση των πολιτών, με πρότυπο θέματος φιλικό σε ΑμεΑ. 

Περισσότερα
Κατασκευή Android εφαρμογής Diabetes Scientific Care
16.12.2014.

Η εφαρμογή Diabetes Scientific Care έχει σχεδιαστεί σε συνεργασία με ειδικούς διαβητολόγους για να βοηθήσει στην καθημερινή διαχείριση του σακχαρώδους διαβήτη.

Περισσότερα
Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος e-shop ΠΑΡΙΖΙΑΝΑ
07.06.2014.

Το κατάστημα Παριζιάνα, με μεγάλη ποικιλία σε υφάσματα, κουρτίνες, λευκά είδη και χαλιά, απέκτησε και ψηφιακή παρουσία για εξυπηρέτηση σε πανελλαδική εμβέλεια. 

Περισσότερα
Ανάπτυξη ηλεκτρονικού καταστήματος της Point-Bee
26.05.2014.

Το e-shop της Point-Bee σχεδιάστηκε με γνώμονα την ανάδειξη των δραστηριοτήτων της εταιρίας στον χώρο του διαφημιστικού δώρου και των ψηφιακών εκτυπώσεων.

Περισσότερα
Κατασκευή Android & iOS εφαρμογής Thess Events
19.05.2014.

Με τη mobile εφαρμογή Thess Events ενημερώνεστε για όλες τις εκδηλώσεις της Θεσσαλονίκης (συναυλίες, θέατρα, φεστιβάλ) και διαγωνίζεστε για δωρεάν εισιτήρια. 

Περισσότερα
Δημιουργία Android & iOS εφαρμογής Λεξοπαιχνίδι
04.04.2014.

Tο Λεξοπαιχνίδι αποτελεί την πλέον καινοτόμο εφαρμογή για κινητές συσκευές που αφορά παιδιά των πρώτων τάξεων του δημοτικού, καθώς και παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες. 

Περισσότερα
Αναπτυξή δυναμικής ιστοσελίδας για ΒΟΡΑΣ - ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ
20.01.2014.

Δημιουργία νέας ιστοσελίδας για την εταιρία ΒΟΡΑΣ με σκοπό την προβολή των υπηρεσιών της στον τομέα της επεξεργασίας κρεάτων, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Περισσότερα
Δημιουργία ειδησεογραφικού portal Alterthess
04.12.2013.

Το news portal Alterthess σχεδιάστηκε για την καθημερινή σας ενημέρωση για τα γεγονότα και τις εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό. 

Περισσότερα
Ανάπτυξη iOS 7+ & Android (Material) εφαρμογής Greek Deals
04.10.2013.

Με τη mobile εφαρμογή Greek Deals έχετε συγκεντρωμένες προσφορές από 178 ελληνικά deal site για να κάνετε τις πλέον συμφέρουσες αγορές με εκπτώσεις έως -90%. 

Περισσότερα
Κατασκευή δυναμικής ιστοσελίδας για την εταιρία DEBURG
01.09.2013.

Η ιστοσελίδα της εταιρίας DEBURG σχεδιάστηκε με γνώμονα τη βέλτιστη παρουσίαση των καινοτόμων συστημάτων παντζουριών δικής της κατασκευής και των χαρακτηριστικών τους.

Περισσότερα
Αγγελάκη 31, Θεσσαλονίκη
2310241247